Ta lite te till, Tore*

Redan oktober. Som vilken annan söndag som helst dricker jag/vi te/kaffe vid våra datorer. Lyssnar på lite indieaktigt. På något sätt känns musiken extremt melankolisk. Melankolins dödsmetall. Läser också att det inte går så bra för Andreas med tjejer; läser det på hans blogg. Det beror förmodligen på att han är moderat, och mer ego än han själv inser. Han är stundtals rolig, men inte i närheten av äkta vara. Mig lurar du inte Andreas!

Spotify är väldigt bra för nostalgi. Det var väldigt länge sen jag hade lyssnat på Acid House Kings. This heart is a fucking stone!

Borde plugga egentligen. Svårt att plugga även om man vill. Den här jävla boken om design av informationsteknik, eller vad den nu heter är förbannat tråkig, och fjantig! Den är inte så bra designad med andra ord.

*Rubriken syftar på något någon lärare sa en gång. Det ska visst vara en fin övning att upprepa den raden, då får man fin brittisk accent när man talar engelska. Prova så får du se. För övrigt känner jag ingen som heter så.

Annonser